Waka Waka

WAKA WAKAWaka Waka

De Waka Waka is een product met verschillende acticiteiten. Je laad het op door middel van zonne-energie. De Waka Waka is in verschillende variante verkrijgbaar.  Het is een duurzaam product omdat het groene energie gebruikt.  De Waka Waka kan meerdere keren gebruikt worden en is ideaal voor reizigers.

 

 

 

Waka Waka LIGHT

De Waka Waka Light is een lamp die op zonne-energie werkt. Als je de Waka Waka Light één volle dag in de zon oplaad, kan de zaklamp maar liefst 40 uur fel licht geven. Het heeft 4 licht standen en kan dus overal gebruikt worden. Ideaal voor een plek waar je geen elektriciteit hebt.

 

 

 

Waka Waka Power+

Deze variant kan licht geven en je smartphone opladen.  Als de Waka Waka Power+ helemaal vol is kan hij 200 uur licht geven en 1,5 smartphone opladen. Ook andere devices zoals camera’s en smartwatches barsten van de energie nadat je ze oplaadt met je Waka Waka Power+.

 

 

SOLAR PANEL AND SOLAR LINK

Dit is een soort verleng stuk voor je Waka Waka. Het Solar Panel bestaat uit 4 panelen die samen 10Watt genereren. Om het Solar Panel te verbinden met een Waka Waka Power+ of andere USB-producten, kun je de Waka Waka Solar Link gebruiken. Op deze manier worden je Waka Waka Power+ en je telefoon tegelijk opgeladen. Het solar panel bevat 10.000 mAh batterij. Handig om op je rugzak vast te maken als je aan het reizen bent. 

 

Waka Waka Power 10

De Waka Waka power 10 wordt gezien als de volgende stap  in de evolutie van mobiele opladers. Hij  heeft een batterijcapaciteit van maar liefst 10.000 mAh. Dankzij de 3 USB-poorten kun je meerdere devices tegelijk opladen. Door de Waka Waka Solar panel aan te sluiten transformeer je jouw Power 10 in een zonne-energie gedreven powerbank. Let op: Zonnepaneel niet bijgeleverd!

 

 

Als u interesse heeft kunt u contact met ons opnemen!