Soxs

SoxsDeze sokken zijn niet alleen mooi, ze zitten ook nog eens heerlijk. En niet te vergeten, zijn ze heel duurzaam en  100% natuurlijk gemaakt. En niet alleen bij de sokken wordt er rekening gehouden. Ook bij de verpakking letten ze op het materiaal. De verpakking word gemaakt van FCS®-gecertificeerd papier en ander verantwoordelijke materialen. Soxs zorgt er voor dat de productie eerlijk verloopt. Dit houd in: goede lonen en normale werktijden, waarbij kinderarbeid absoluut uitgesloten wordt.

 

Soxs voor iedereen

De Soxs zijn er voor iedereen: man, vrouw, kind of baby. Ook zijn er duo pakketten verkrijgbaar. In een duo pakket zitten 2 paar sokken. Bij de duo pakketten is er keuze uit: man/vrouw, vrouw/vrouw of  man/man.  Voor volwassenen zijn er 3 soorten sokken beschikbaar: high, medium en low.

Soxs

Dit geschenk is leuk om te geven en om te krijgen!

verpakking

Er zijn verschillende mogelijkheden om de Soxs te verpakken. Je kunt de Soxs in een standaard  verpakking doen waarin een gepersonaliseerde kaart zit.  Er is ook de mogelijkheid om de verpakking helemaal te personaliseren zodat het bij het logo/huisstijl past. Ook kun je een eigen labeltje op de sok laten maken. Het logo komt dan aan de buitenkant van het labeltje. Als de sok wordt omgeslagen is het Soxs logo zichtbaar. De kleur van de label kun je zelf kiezen zodat het bij jouw huisstijl past. Dit is  het perfecte relatiegeschenk! En ook nog eens duurzaam!

Anti slip

SoxsMet de anti slip kun je zelf een mooie creatie onder je sok maken waardoor je meer grip krijgt. Zo kan iedereen zijn eigen sokken pimpen. De anti slip breng je gemakkelijk aan vanuit het flesje. En ook met de anti slip kunnen jouw sokken gewoon in de wasmachine.

Soxs

Verkrijgbaar in de kleuren

  • Light Pink
  • Light Blue
  • Orange
  • Grey
  • Fuchsia
  • Black

 

 

Soxs

Als u interesse heeft kunt u contact met ons opnemen!