Retap waterfles

Afbeeldingsresultaat voor retap waterfles

 

Retap staat voor ”hervullen met kraanwater”. De missie van Retap is om de wijze waarop water wordt gedronken te verbeteren.

Duurzame Retap waterfles door breukvrij glas

De Retap waterfles is duurzaam en is gemaakt van extra sterk borosilicaatglas. Dit soort glas wordt ook wel gebruikt voor laboratoriumglas omdat dit glas erg sterk is en goed tegen temperatuurverschillen kan. De Retap waterfles gaat een lange tijd mee dus de fles is prima recyclebaar. De productie van de Retap waterfles is milieuvriendelijker dan dat van ander soort glas.

Gedachte achter de Retap waterfles

De waterfles is ontstaan nadat in 2009 naar voren kwam dat er veel plastic in de oceaan ronddrijft. De bedenkers van Retap hebben hierdoor een glazen waterfles ontworpen die herbruikbaar en milieuvriendelijk is. De Retap waterfles is speciaal gericht om het drinken van kraanwater te stimuleren.

Retap doppen

Met de lekvrije Retap dop neem je de Retap waterfles makkelijk overal naar toe. De dop is zorgvuldig gekozen en is volledig bpa en ftalaat vrij.  De dop is gemaakt van thermoplastisch elastomeer (TPE), dat is een soort rubber die de Retap waterflessen waterdicht kan afsluiten. De doppen zijn te verkrijgen in allerlei kleuren.

Afbeeldingsresultaat voor retap doppen prikkels

 

Wij bieden scherpe prijzen!

Als u interesse heeft kunt u contact met ons opnemen!