Dopper

Dopper

Er zijn verschillend kleuren verkrijgbaar en de Dopper kan tot 360 graden rond bedrukt worden.

Bedrukte Dopper als relatiegeschenk, wil jij je zakenrelaties verassen?

De Dopper is een populaire drinkfles. De Dopper is gemaakt om plastic verspilling tegen te gaan. Doordat de Dopper meerdere keren gebruikt kan worden, wordt er minder plastic verspeelt. Maar dat is niet het enige! Dopper steunt namelijk ook  drinkwater en sanitatie projecten wereldwijd. Ben je nog op zoek naar de perfecte gift voor jouw zakenrelaties of medewerkers? Zoek dan niet verder! Met de Dopper relatiegeschenk maak je nu indruk op je al je zakenrelaties. De Dopper heeft een unieke uitstraling, is erg duurzaam en is bovendien te bedrukken met je eigen logo!

Dopper relatiegeschenk, wat wil je bereiken?

Als je op zoek gaat naar een gift voor je partners is het natuurlijk belangrijk dat je ze iets geeft waar ze blij mee zijn. Natuurlijk moet het een leuk relatiegeschenk zijn, maar waar moet je nog meer rekening mee houden? Bij het uitdelen van relatiegeschenken is het voornaamste doel natuurlijk dat je je klanten, partners of medewerkers tevreden houdt. Toch zit er een diepere gedachte achter. Relatiegeschenken worden namelijk bijna altijd bedrukt met het logo van de uitdelende partij. Waarom? Simpelweg marketing! De bedoeling is dat je altijd een relatiegeschenk weggeeft die niet meteen in een kastje, of erger nog, in de prullenbak verdwijnt. Het liefst wil je een duurzame gift geven die maanden later nog steeds overal op straat te zien is. Je relaties maken namelijk gratis reclame voor jouw bedrijf! Een pen of aansteker met je eigen logo is dan ook veel minder interessant dan bijvoorbeeld een mooie drinkfles, een grote paraplu of misschien wel een gave tas met je eigen logo erop. Je merk moet immers te zien zijn op straat, pas dan is het goede branding voor je bedrijf!

Een bedrukte Dopper, het ideale relatiegeschenk!

In mijn ogen is de bedrukte Dopper het ideale relatiegeschenk. Dat komt vooral door het duurzame karakter van de drinkfles. Waar andere waterflessen of bidons gaan stinken na een tijdje, gaat de Dopper jarenlang mee. Iedereen kan wel een drinkfles gebruiken voor naar het werk, naar school of naar de sportvereniging. Je Dopper is dus overal te zien en daarmee ook jouw logo! Verder heeft de Dopper een uniek design die de laatste jaren razend populair  is geworden in Nederland. En last but not least, bij de aanschaf van een Dopper steun je meerdere waterprojecten in landen waar veilig drinkwater en schoon sanitair nog helemaal niet aan de orde zijn. Geef jij als voorbeeld 100 bedrukte Doppers weg als relatiegeschenk? Dan draag je 100x bij aan verschillende projecten in Nepal! Kortom, de Dopper zorgt voor tevreden zakenrelaties, een stijgende naamsbekendheid en ook nog eens voor schoon drinkwater en de vermindering van plastic afval in arme landen!

De Dopper Shopper

De Dopper heeft ook een mooie gerecyclede designer tas.  De tas is gemaakt van Mixed vilt grijs. De tassen worden gemaakt in een Nederlands naaiatelier van I-did waar mensen buiten de arbeidsmarkt staan een gratis opleidingstraject krijgen. De tas heeft een zijvak die speciaal gemaakt is om een dopper in te doen.

dopper shopper

afmetingen
hoogte: 43 cm
breedte: 31 cm
diepte: 10 cm
hoogte handvatten: 27 cm

 

 Carrier

Dopper

Met dit accessoire kun je de Dopper handig meenemen. De carrier is gemaakt voor alle Doppers. Dus als je tas vol zit kun je de Dopper met de carrier aan de tas klikken.

 

 

 

 

 

Sport cap

Dopper

De Dopper sport cap bevestig je op de dopper. Deze sport cap maakt drinken tijdens het sporten eenvoudiger. De Dopper kan makkelijk geopend worden door het dopje omhoog te halen. Om de Dopper weer dicht te doen druk je het dopje weer naar beneden. Super handig voor tijdens het sporten!

 

 

Wij bieden scherpe prijzen!

Als u interesse heeft kunt u contact met ons opnemen!