Baby tree

Baby tree

Dit boompje is geen volgroeide boom maar een Baby Tree. Met wat liefde en zorg kun je dit boompje opkweken tot een gezonde en producerende fruitboom.

Persoonlijke karakters

Om het meer persoonlijk te maken krijgt elke uitvoering van de Baby Tree zijn persoonlijke karakter.  Dit boompje is in de kwekerij met liefde en zorg gekweekt. Nu is het aan jou om hem door te kweken tot een grote en gezonde boom. De baby tree krijgt een geboortecertificaat met zijn geboorte land, lengte en Latijnse naam. Er is voor de nieuwe “ouders “ ruimte gereserveerd om zijn groei bij te houden.

Het geboortebewijs bevat een uniek nummer dat je online kunt registreren om tips en stap-voor-stap teeltbegeleiding te krijgen. Zo leer je hoe je voor jouw Baby Tree moet zorgen.

De fruitboom is makkelijk te kweken en daardoor zeer geschikt voor in de tuin. Toch heerlijk om een eetbare boom in de tuin te hebben? Wanneer de vruchten rijp zijn kan je ze zo lekker opeten, maar tevens de lekkerste dingen van maken zoals: compote, jam, taart, sap, salade, smoothie etc.

De baby tree is verkrijgbaar in: peer, kers, pruim en appel.